Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Nurke pusti Nedeljka Bajića Baju skače kao da je u Raju:))
Solidan je bio ali treba pohvaliti klupu Portlanda koja je u zadnjoj četvrtini vratila 20 poena zaostatka i poništila kompletnu i potpunu dominaciju Houstona koja je trajala kroz čitavu utakmicu.Ipak su igrali bez Lillarda i poraz od 2 poena razlike protiv najboljeg kluba u NBA na njihovom terenu je donekle pobjeda sama od sebe.
@Psorijaza. Lijepo si to rekao, ali, nazalost, moralne pobjede i pobjede 'zamalo', se ne broje. U principu, prosjecnog bh navijaca, zapravo samo interesuje Nurkicev ucinak
@Sticenik Realno gledajući i nije tako, svi mi koji navijamo za njega navijamo i za njegov tim.Tačno je da se "zamalo" pobjede ne računaju, to ne osporavam.