Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje tri minute na parketu nego 40 godina na tastaturi
Samo polako dragi ljubitelji i mrzitelji. Sjecam se jos davno Kukoča kada je otisao u NBA, nije mogao da "dobaci" tricu jer je u evropskoj ligi tada linija trice bila kraća nego u NBA. Svi su govorili ovaj ce propasti. Takodje je bio mrsav ako ne i mrsaviji od Muse i onda je za godinu dana se pretvorio u nabildanog kosarkasa koji se mogao tek tada nositi sa NBA igrom generalno. Strpljenja, za godinu dana vidjecete da ce Musa proraditi.
@refffko Mali je igrao četiri utakmice u razvojnoj ligi i postizao je preko 20 u prosjeku. Fali mu još jedno petnestak kila mišića, a to će tek naredne godine u ovo doba moći dostići, kada će i početi dobijati pravu minutažu. Porediti njega i Dončića je suludo jer dok je ovaj provodio ljeta i ljeta od 13 godine igrajući za mlađe selekcije i zanemarujući fizički razvoj, sa dončićem je radio tim stručnjak kako bi se fizički razvio u ono što sada jeste.