Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka je već postigao svašta u životu, vjerujem da će i ovo. A svi koji ga pljuju trebaju se upitati kako to da je Juka uspio u životu, a ne zna ništa? Čovjek je svom zanimanju došao u elitu i vrlo dobro se snalazi.
Nije nemoguce, ali da sa Balkana uletiš u AllStar ekipu, na glavnoj utakmici, tj da dobiješ glasove što publike što struke...teško Moraš biti Peđa Stojaković, minimalno. Vlade Divac npr ima samo jedno učešće, kad je Šek bio povrijeđen, 2001.
@akademikgradjanin1 Zbog pomenutih pravila izbora teško da može upasti. Uzmi da je prošle sezone za njega glasalo više od pola Srba, opet nije bio ni blizu.
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
Nurkić počeo puštati bradu, mašala. Prije će postati All-Qaeda igrač nego All-Star igrač.
samo naprijed kralju
Air Jusuf
ma kakav ti...musa ce biti najbolji igrac nba
Ti si stvarno najveci peder na ovom portalu. Ne samo zbog toga sto se jasno vidi sa si peder, nego sto si peder koji to porice. Kao musko, imas dvije opcije: da budes strejt i jebes iskljucivo zene ili da budes peder i jebes muske i trandze. Ti si ocito izabrao opciju #2.
Ne mozes reci 'Samo sam zelio probati nesto novo', jer to nikako nema smisla. Mozes govoriti da ti je bio privlacan, sladak, seksi. Ti si ga stavi u nesto sa XY hromosmina. Ne XX. Je3ao si muskarca. Nikad vise ne govori da si strejt, zato sto si jebeni gay. Udario bih ti 10 minusa da mogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da bi bio veliki igrač moraš prvo postati veliki čovjek....
A ti ko čovjek?
@JimMorrison. Pa ku'će veći???