Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brz oporavak vehabija💪
Brz oporavak Nurk!
Konjina
Koga briga, nije to prava bolest
Koga briga, nije to prava bolest
Ko je gledao snimak on se uhvatio za ruku prije skoka i pada.. Nešto ne kontam al nije ni bitno.. Malo me podsjeća na Kolašinca koji je isto tako išao iz povrede u povredu.. Valjda neće...
On da je pametan ošo bih na Sejšele, platio deset havajki da ga 'maze' i odmorio se ko čoek. Ima pare, hebo banku, život je sad, pusti dobrotvorne akcije, misli malo na se čoeče. Sa parama ko on, može kupiti dodiku vozić da se igra, bakiru gitaricu da tambura, a čovketu ponjavu da tare cipele u trenu. Bez dobrog odmora nema dobrog rada.
@spacedex ti si svjestan da su Sejseli u Istocnoj Africi a ne u sklopu Havaja?
@spacedex sva trojica mogu kupit njegovu poturchenu bulju, sitna je on riba za njih.
Brz povratak Juka!