Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"ubacio 19 poena" poseni se "postizu" a kosevi "ubacuju" ... izgleda klix to nikad nece skontati
Gledajuci video je unistio Cousinsa - jednog od bolji centara lige
juka 19 poena iz samo 9 suteva...odlicna igra protiv najboljeg centarskom para na svijetu..
Šteta što ostatak blejzersa nije igrao dobro da nisu promašili onih zadnjih jedno pet otvorenih trica pobjedili bi lagano a Nurkić odličan jedino mi se ne svidja što ne puca trice nego one duge dvice koje su samo pola metra od linije za tricu brate dragi nazad se pomakni korak i šutaj tricu svakako imaš previše snage nije ti problem dobaciti kao nekima..
Cinjenica je da svi u timu igraju bokje bez Lillarda. Covjek trosi lopte, a ubaci 2 trice od 11.
za razliku od mnogih centara juka ima meku ruku iako mislim da je ona crta za tricu vise psihicka barijera nego problem ubacivanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)