Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA JE COVJEK IGRAO BI PROTIV BELGIJE AL SUP.K ZINO ZA DOLARIMA
@coksa1 dosadni ste sa tim vise, ne igraju igraci iz eurolige a ne iz nba da igraju kad im je sezona u toku.
I kada se bore za play offf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se setim kad su talibani poredili Nurkica sa Jokicem, i jos ubedjivali da je puno bolji od Nikole.
Pa bolji je, svaki put ga rastavi na proste faktore kada igraju međusobno
@chuklja hahaha ma nemoj. ajd da vidim te podatke? imao dve dobre utakmice protiv denvera, ustvari potrefilo mu se da su mu to najbolje utakmice karijere. A koliko znam, u zadnje dve je njega jokic nadigrao. I uostalom, u tim utakmicama gdje ti kazes da ga rastavi na proste faktiore, i tu je nikola imao solidne nastupe. Nego vi volite da lazete i preuvelicavate stvari u vas korist. Glupi ste do daske.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odlična partija, s obzirom da je igrao protiv najboljeg defanzivca nba lige goberta. Prekinut je i pobjednički niz jute od 11 uzastopnih pobjeda.
To Nurkicu, lave!!!
dobar juka,dobar
Lahko im je protiv Utahe pobijediti. Haj nek pobijede Rumuniju ako mogu. :-)