Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad Nurkić nije imao finesu za košarku ali se makar trudio skakao i pogađao bar onaj nesretni poluhorog. Sada se više ne trudi. Uzeo pare na novom ugovoru i zadovoljio se lagodnim životom. Tipična bosanska priča tipa Salihović, Pjanić evo sada Nurk. Umjesto da su se ugledali na Džeku ili Nenada Markovića i da igraju dok im biologija i zdravlje služi do kasnih 30tih.
Nurkica hoce da odjebaus iz Portlanda zato i nece da igra mogo je on i bolje vidi nema fajde znojit se bezveze
Nurkić i njegovi, twitovi, i ostake gluposti folaze na naplatu. Centri njegove generacije su napredovali, trenirali i posvetili se košarci, dok ova budala pravi samo cirkus. Sad je i Plumlee za njega pojam. Ima mozak razmaženog derišta. Proplalitet!
Naprotiv, mislim da on nikad nije bio poseban kapacitet, i da je upravo sada napravio od sebe najbolje sto je mogao. Prosjecan NBA centar, nekad mu se posreci dobra tekma, a onda 7-8 prosjecnih i losih. Onda mu opet uleti sjekira u med jednu tekmu, pa onda opet 10 losih i nemotiviranih. Cijela karijera mu je takva.