Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nurkić se povrijedio i morao je ranije napustiti utakmicu, samo to novinar nije uzeo u obzir: https://www.blazersedge.com/2018/1/31/16958570/jusuf-nurkic-injury-video-blazers-bulls Ovo je drugi put ove sezone, nadam se da nije ništa ozbiljno i da neće morati pauzirati.
A što ode u svlačionicu na kraju snimka, da se nije šta povrijedio?
nurk je dobar
Ja da hoce ovako za Reprezentaciju BiH igrati...
@FNM sta lupetas konjino tupava. Sa ispodprosjecnim igracima ne mozes da uzmes srebro na olimipijadi svjetskom i evropskom prvenstvu. Ej Cuj ispod prosjecni! Pa ti si provokatorsko gofno odvratno. kako ono ko najveca hijena ovde hoce da uzdigne ustaske igrace, koji bojan i saric? Sta su oni ikada uradili ili osvojili na klupskom nivou? Glupi ujkane. Procitan si ko knjiga. Ispod prosjecna je jedna bosna pa i hrvatska a to nikako nisu Srpski igraci sup ci no.