Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vala nek je i na hrvata dosao red da bude izbornik!Naprijed Jasko ,majstore!Inace, iscapljine gdje su ,zvanicno, najveci ljudi na svijetu!
Raznesi ih Juka. Po 40 poena i jednim i drugim i trećim.
Gotivim Nurka maksimalno, ali po cemu je medju top 5 centara u NBA? Daj ba, ko pise ove nebuloze. Top 15 u najboljem slucaju, a i to tesko.
U pravu si. Evo gledam bas raznorazne rankinge i ili je na 16 mjestu ili 28. Vecinom je npr. Jokic dobro plasiran top 10 ili na 4 mjestu. Iako nije on pravi centar pivot ili poz. 5. Juka treba da odradi jos 2 sezone bez ozlijeda sa dobrim ucinkom oko 20 poena da preskoci centre tipa jordan, whiteside,drummond,aldrige,towns,jokic,embiid, cousins. Pa onda su losije plasirani ali top centri poput gasola,howarda,lopeza, vucevica,kantera, gortata. Ma da nenabrajam tesko u top 5.
@Berserk Vidi se da pratis NBA nema dalje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta si bleno
Momak je obecao da ce doci kad bude mogao i kad sanira povrede...evo ga tu je opet u BiH dresu. Respekt najplacenijem BiH sportisti svih vremene koji dolazi iz najbolje organizovane sportske lige u svijetu "NBA".
Bosnian beast, sretno Jusufe!
Na ovom Klixu vise nema Bosnjaka, samo skutori i vlasi. Propao portal totalno Sto se tice Nurkica ocekujem da dominira, ali njegove najbolje partije ocekujem kad jos Musa malo ojaca, pa kad dovedemo jos jednog vrunskog playa da ga razigrava. Nurkic je sve bolji i bolji
Glavni su mi ovi sto glume Bosnjake pa pljuju nase sportiste. Onaj blesavi Kikser skutor (eto ga ispod pod nadimkom seitanRatko), je cak na Facebooku pravio lazni profil pa se predstavljao kao Bosnjak, da bi se raspravljao sa Nurkicem.
@seitanRatko Odrasti balavac
Juka je li to Maca rodica?