Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro se Juka uklapa u Blazerse... steta samo za zube ahhahaha
Novinari Klixa, poslovicni analfabeti kad je kosarka u pitanju. Da, Juki je P.J.Tucker izbio dva zuba, a tek nakon toga je poceo igrati kako treba! problem je sto lupaju oni koji nisu glwedali tekmu, kao i oni koji pojma nemaju. ovo je bila jedna od onih utakmica u kojima igrac rano udje u probleme s licnim graskama, i onda se tu svaki dobar statisticki nastavak tekme skoro zavrsava. Nije ovo nista, bice bolje, kljucno je da ce Juka imati ogromnog prostora da pokaze sav svoj potencijal..
Lose. A i onaj denver i jokic odtako su trejdovali i sad sa plumleejom su losi. Nurkic bi mogao malo bolje iskoristit minutazu.
usput mu tucker izbio 2 zuba e moji novinari ne moze samo c +p