Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao što sam i rekao prije tradea. Juka nije htjeo da igra za denver kao rez. centar i zato je i imao onakav učinak.Ovdje u Portlandu ima sjajan start , 15 p i 9 rb u 30-tak minuta, a sve dodatno poporavlja i 4 ass i 2 bl po meču, trenutno treći igrač Blazersa iza Damea i CJ. Na dvije su utakmice od denvera i osme pozicije za PO. A dolazi im i Denver, biće veselo za malone mazluma i Jokića...
Napravio je pravi potez prelaskom u Portland. Juka trenutno najbolji kosarkas BiH
Pozitivno me iznenadjuje njegova saradnja sa McCollum-om i Lillardom, a posebno cinjenica da i njemu dodaju dosta upotrebljivih pasova. Za sada izgledaju kao prava ekipa, a moze biti samo bolje kada se dodatno uigraju. Samo da ne bude kakvih povreda.
Svaka cast samo mi nije jasno da ga Bosna do sad nije kupila da prima bolju platu nego u NBA 😅😅
Quadruple Double je samo pitanje vremena.
new jersey?e jbg fakat vase neznanje nema granica...
Vidim Nurkić fura ono dvojno državljansto. Igra za Portland a slika se u dresu Denvera
hahaha, domišljato :)
jel igro jason kidd ? čuj new jersey :)
new jersey..ah ah ah..dajte malo ozbiljnosti
New Jersey???? nekad bilo... sad je to ako se ne varam brooklyn
budimo realno kako postadose bkn bolje igra kakanj