Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka, ko je imalo insan razumjeti će te. Idi prvo osiguraj sebi i svojoj porodici egzistenciju pa onda dođi igraj za ideale i budale koje pojma nemajuni o čemu i kojima je bitno samo srati o uspješnim ljudima koji su pametni, vidi dalje od svakodnevne politike i ne žele da se miješanju sa njima jer su zaostali. Sretno Juka!
Samo ti nama lave dodi, trebamo te!
Para na paru, uš na fukaru!!
ko prati NBA i zna sta slijedi (potpis novog vise milionskog ugovora) razumije odluka da neces igrati, a Juka bi sigurno igrao za repku da nije bez ugovora..
Treba ga shvatiti, to namjerno rade NBA timovi, jednostavno diskretno ucjenjuju igrace, hebe se njima za Bosnom ili opcenito sa Balkanom, jer dosta igraca sa Balkana igra u NBA. Jednostavno imamo jadan ili ziceraski savez koji nema dinara da osigura igrace ili da im da vece place kao sto radi Spanija i Francuska, jednostavno smo jad i cemer drzava. Jbg kako god da se okrene ne valja...
Ne znam većeg patriotu od Jusuf-age. Khkh
Uvijek nadzes izgovor odkako si prije2 -3 godine uprskao zajedno sa Teletovicem.Dapace muslim da tonije dobro zbog vas samih jer ostavljate negativne utiske kod vecine mase
Druze dao si ti dovoljno. Daj se ti za klub od kojeg zaradjujes ! Inace lik je gotiva prava. Fin covjek
Ne moras majstore svakako ces do sljedeceg okupljanja nesto drugo slagati, a za ove sto ga brane on ne moze, a rudi gober moze za francusku 😀
Bjezi odavde Nurkicu, ulozi lovu u Austriju i budi gospodin. Sto si od BiH dalje to ti je sigurno i bolje, jer je ovi zemlja dilera, babinih sinova i vjerskih sluzbenika. Kakva BiH, sta ti je dala, da se povrjedis niko te se nebi ni sjetio. Neka za BiH igraju Konakovic i Mahmutovic, njima je Sarajevska kosarka sve dala, a minderasi pokrali KK Bosna i kosarkaski savez, sve uz selame, djumice i ono Alahhami.
Normalni komentari dobijaju minuse.ALO IDIOTI OVJEK GRINGO JE UPRAVU !
Normalni komentari dobijaju minuse.ALO IDIOTI OVJEK GRINGO JE UPRAVU !
Kad ljudi koji vode ovu državu mogu da odbijaju mišljenje svog naroda i mogu da ignoriraju svoj narod i mogu da rade samo ono što njima odgovara i koji nisu u stanju ni zakon o sportu donijeti na državnom nivou, ko onda im pravo da ti zamjeri bilo šta. SRETNO TI BILO.
Nisi mogo ni prosli put ne seri!
Ma odhebi seljačino... čim seljak do para dodje ništa ga više ne zanima... Nisu ovo prve utakmice koje ti i tebi slični odbijate da igrate.
@Kakosiglup ni ti ne placas RTV pretplatu.
Ma odjebi seljačino... čim seljak do para dodje ništa ga više ne zanima... Nisu ovo prve utakmice koje ti i tebi slični odbijate da igrate.
E moj Juka, svaki put ima neki izgovor. Mozda je sada i opravdano, ali nesto se ne sjecam kada si odigrao nesto za repku. Zadnjeg cega se sjecam ono za mladu u Zetri i taman kad su te prebacili u A, puce tikva. Ali posto do sada nisi igrao, ne moze se reci da ces nam nedostajati.
div iz svojata 😂😂😂
ma daj ODJEBITE ovu seljacinu za sva VREMENAAAAAAAAAA