Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja intervjua
fali smo jos: zasto si otisao u NBA ligu?
nije intervju navijaci mu postavljali pitanja ne novinari tako rade u nba
Jesi li u videoigri igrao sa "sobom"? Nisam, al' jesam poslije :)
ne rece ti prosli put o kome je rijec....(bivsi Zeljin .....slucaj Zukanovic.....) ja mislim da znam...al nisam siguran.....V....?
Pa rekoh ti i prošli put. On 100%
Zato što se zovem Jusuf, čuj zašto Juka :D
Sve super, al' zašto Bosanska zvijer?
joj vam vijestii u pm..svako jutro uz kahvu otvorim kljix u nadi da ću nešto zanimljivo pročitati,ali jok,vi nađete sranja nakih samo da ispunite normu
njema više dobra vijest ali ima dobar buhtlja u moj pekar i tuljumba
Fakat dobro pitanje, otkud da Jusufu nadimak bude Juka :)
Samo polahko Juka godine su pred tobom, sad pocinjes igrati u NBA ligi to je kao ostvarenja sna za svakoga ko je nekada igrao ovaj prelijepi sport, zelim ti svako dobro!
Ono kad nemaš u BiH kupiti dres od bosanskog košarkaša, a imaš kupiti od bilo kojeg stranog košarkaša.
Sviđa li ti se nadimak Bozzy (kombinacija bosanskog i Fozzy medvjeda)? ovo samo retardirani ameri mogu iskombinirati.. svaka čast juka, samo hrabro.