Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva polovina utakmice za portland katastrofalna ali Nurkić i Lillard opet vade portland iz mrtvih onaj lilard je igračina u 2 minute pogodi 4 trice da je bolje nebi valjalo..Neki su na aparatima radi visokog plasmana Portlanda ali neka ih tu.
Bravo Juka majstore.
Sad ima double doublova ko Jokic tripl dablova:p, salim se, ovo mu je bio 16 Ove sezone. Jokic ima 26 i 6 tripl doubles. Odlicna utakmica nurkica.
najveca karina nba samo nesto stoji iapod kosa i ceka loptu lillarda
musa i nurkic mogu samo da se dive velikoj legendi teletovicu jednom jedinom
SVE OK SAMO BEZ IZJAVA OD JUSUFA
Bosnian beast
Nurkić je najbolji primjer da imamo fenomenalne sportiste
Svaka čast
Mi samo dobro izvozimo!!!!
Kralj!
bolje je da pisete o nekome dijetetu iz BH lige nego o ovome MALOGRADJANINU! PS;sva sreca da je otisao u USA gdje mu je i mjesto inace bismo ga morali gledati uzivo na teveima
SAMO NAPRIJED NURK... 16PT, 16 RB... MJERA.... DAME, CJ I NURK VODE PORTLAND NA 3. MJESTO WESTERN CONF.... DENVER U GRČEVITOJ BORBI ZA OSMU POZICIJU SA CLIPPERSIMA... ĐOGAT I DRUŽBA NA HAPARATIMA... a sa njima i @vratijasekorijenima... NEK CRKNU OVU SRBIJANSKI BOTOVI NA KLIXU...
Mirza Teletovic ce uvijek biti legenda BiH kaakv Nurkic papak obicni
Mirza Teletovic ce uvijek biti legenda BiH kaakv Nurkic papak obicni