Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kad bi nam neko objasnio šta znači košgetrski. Kako glupa kombinacija naše (koš) i engleske riječi (getter). Zar stvarno ne možete naći neku alternativu za to...
Uvezli su tu riječ iz Srbije, pošto to često njihovi novinari koriste, pa i naši počeli.
@Scorpio fala kurcu pa nisu uveli iz kalifata turske
Masina,sad ce Nurkic da trpa redom.
kao što sam rekao prije trejda i poslije trejda , Nurk će odigrati za početak standardno dobro i to je počeo odmah pokazivati na tekmama. kvalitet je nesporan, u ovom meču je imao DD, a samo nepreciznost suigrača kod sjajnih asista je spriječila da ostvari prvi triple dabl u NBA. I što je važno donio je zajedno sa Lilardom preokret i pobjedu. Inače Denver i Jokić i mason su briljirali protiv Sacramenta u porazu od 20-tak poena... LIJEPO...
Nurk je igrac za playoff utakmice, Jokic moze samo da igra ove sezonske zahebancije gdje se ne igra odbrana. Tek tada ce Denver da skonta kakvi su amateri.
Samo naprijed brate
Samo nek se drži treninga i utakmica i biće sve super. Jezik za zube, biće vremena za velike izjave. Drago mi je što je potrefio ekipu u koju se vrlo brzo uklopio, pred njim je još 15 godina košarke.
to mačko
ODLICNO SAMO DA NE POCNE GLUMITI TRENERA ILI MENAGERA ONDA JE GOTOVO SA IGROM
Kako se Nurk uklopio u tim Portlanda..to je strasno.Samo naprijed Nurk,pogazi sve!!!!
Juka sjajan, samo naprijed:)
Svaka cast. jos da nije mega seljak... njegovi garant glasaju za sdOO
Ovako je košgeterskom i skakačkom učinku dodao i pet poena, tri ukradene lopte i dvije blokade. Od kada se to poeni ne računaju kao koševi?????????
"Ovako je košgeterskom i skakačkom učinku dodao i pet poena" jeste da, i 3 poena + 2 poena...
Jusuf jedan od najboljih centara Evrope, nikad mu nije bilo teško naći poluinvalide koji će ga kritikovati. Sad i Portland uživa u Baji!
Mašallah!!!
@ajan.2309 haj u dzamiju pa iladzi. ovo je spost sine nije mekteb
@buzdovan kakve veze rijec masallah ima sa mektebom? Samo dokazujes da pojma nemas i da ti je znanje i IQ na nivou blago retardiranog orangutana, cim vidite neku rijec koja vas asocira na muslimane isto vukovi navalite, i rijec masallah je turska rijec koja nema veze sa vjerom i koja u nasem jeziku bas i nema tacan prevod, odnosno zavisi u kojem se kontekstu koristi, tipa cestitka, kad je neko ugodno popunjem itd.