Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plati coeku ovu 'kozu, jare, magarca sta li si vec uzeo pa razguli.
Nema sta...pravi si eminem sa ovim rimama
ahhahahahahha
Nurkić je mlad, neiskusan (životno), neobrazovan, ali izuzetno talentovan za košarku. Zbog te mladosti i životnog neiskustva, nedostatka obrazovanja, nema dovoljno mudrosti, pa sebi dopušta rasprave sa navijačima putem društvenih mreža. Svako pametniji, ozbiljniji, mudriji, sebi ne bi dozvolio nešto ovako.
Ima smisla ona NULA na dresu. Eto to si ti
Nurkic je jedan od onih sto su se kao djeca morali nagovarati da dodju da igraju. Recimo dodjete kod nekog ne vrata, i pitate ga hocemo li ici igrati basket, a on se prenemaze, pa necu, ne mogu, moram jos uraditi ovo ili ono.
Bolje ti je da si se odazvao. Manje bi energije potrosio na budalastine.
Mislim da ja sad pretjerao. Ako ikad i dodje da igra , raja ce mu j...t mater. Ne treba nikoga moliti pa taman da je najbolji na svijetu. Seljacino jedna ugledaj se na Novickog . Na igraca koji je bio najbolji igrac u NBA a nikad nije otkazao za rep. Al sta ti znas sta je drzavni dres ? Sta je patriotizam i obaveza prema vlastitom narodu ?
Nurkić je propustio nekoliko posljednjih utakmica Portlanda Trail Blazersa zbog povrede desne noge...nije jos spreman i staje tu sporno.
Znaš li ti kad je to bilo? Prvo kolo Play offa nekad tamo u aprilu, gdje se Nurkić vratio u 3. utakmici, ili četvrtoj nisam siguran. Jadna majko ako si ti BiH sport.
Imao sam slicnu povredu, za nijansu tezu i tek nakon 5-6 mjeseca sam poceo igrati max kapacitetom...ako je strucni kadar iz Portlanada i najjacke sportske lige svijeta savjetovo Nurkicu kako da se priprema i sta da radi...na osnovu ovih komentara, izgleda Nurkic se prvo trebao posavjetovato sa 100-200 Klixovih eksperata...uveo je U20 u A diviziju, igrao kad je mogao za senioursku r-BiH...nerazumijem ove optuzbe.
DOZIVOTNU ZABRANU U BIH I POSLATI MU STA NOVACA DA SE LIJECI ON NIJE NORMALAN
Nikad ti Jusufe profesionalac bit nećeš ... a gospodin po gotovo, čak mislim da gospodina još sreo nisi a i ako jesi nisi ga znao prepoznati . . . !!!
Rekao si neces igrat i to je to...prepucavat se sa navijacima, zeljan publiciteta govori koliko si neotesan. Je*o te pare koje su te pokvarile! Bolje gledat nekog igraca iz domace lige kako se bori nego seljaka poput tebe.
Ako ga još neko opet pozove ovog idiota u reprezentaciju, obrisaćemo sa njim pločnik ispred KS BiH!
Genijjalna ideja hahahahahhahaha
podrska za nurkica!!! samo trebas platiti c'ojku jare, sto jest jest..
Budzetlije, zasto vi neukinete vasa radna mjesta! Danas nevalja Jusuf, sutra Edin, onda Damir,itd. Jusuf je VECI PATRIOT od vas koji ste zaposljeni preko lopovski veza na budzet! Njegov otac nije muda izvukao kao vasi. A one ustase i cetnike, nemojte se predstavljat da ste Bosnjaci, idite u rvatsku i Srbistan. Zasto se nepitate zasto imamo ove Probleme u sportu = 13 ministarstava u jednoj drzavi sa manje od 3 mil stanov. Kos. savez koji ne ubraja TZ, ZE, BI, GO? JUSUFE, SAMO NAPRIJED
Ne znam što vi mladi o ratu komentarišete, momak se obratio svojoj generaciji i sl. tj. Vama, a ne Vašim očevima i dedama. Niste sigurno Vi sa 3 god. branili državu, te sumnjam da oni koji jesu pišu po Klixu. Slažem se, nije pravedno što ne igra, ali ipak je dobar ambasador BiH - ima svoje razloge što odmara. Svako ko uspije treba ga razumjeti i podržavati, a ne pljuvati po navici jer je nemamo pametnijeg posla. Bavite se sobom, a ne drugima, pa ćemo svi napredovati..
Šteta.Bili bismo puno jači .Šta je tu je,ovaj "profesionalac"je pokazao ko je i šta misli o državi.Naša djeca u njemu neće vidjeti uzora i idola a ni karijera mu neće donijeti ono čemu se nada.Pojest će ga Amerika.Jusufe,ti si patetični klovn.