Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se da novinar nije pratio NBA ligu zadnjih bar 5 godina cim mu je ovo jedan od najboljih centara
@fasungaa Novinar?? ah sto me nasmija :-)
ako je stigao čak iz Majamija, prevalio je veliki put. trebalo bi ulje promjenit i disk plocice pregledat na autu.
Ovo je u stvari super opcija, Kanter otišao, Nurkić će biti startni centar kad se oporavi, a Hasan će biti glavni dok se Nurkić ne oporavi. I dobro je uvijek imati konkurenciju. Pitanje je samo sa koliko će se Nurkić samopouzdanja vratiti, kad bih ja onako slomio nogu, ne znam da li bih više ikad skočio? Ali sve je sad u njegovoj glavi, nadam se da će se sve dobro složiti, jer Nurkić je sigurno All Star kalibar.
Jakog i centra, Jusuf čim se vrati u formu ovog će otrest na klupu lagano
Nurkic je starter kad se vrati, nista nije promjenjeno samo dobar beck up...
@AdoDon *back up
Koliko znam da Whiteside ima jos jednu godinu ugovora, tako da su samo zakrpili odsustvo Nurkića. Treba sačekat i vidjeti kako će se razvijat situacija s Nurkićem a ne odmah pričat u prazno
Ode Mo, dodje Hasan!
Znaju da nazalost nas Nurkic,poslije onako teske povrede vise nikada nece biti isti,to je jednostavno tako.
Pol Džordž iz Oklahome se isto ovako povrijedio na pripremama američke reprezentacije. Uspješno se oporavio i ove godine bio u najboljoj petorci NBA.
halo ba novinar, ode Kanter u Boston Celtics-e, ovaj je samo transakcija da se to pokrije. The Nurk je centar br.1 cim se oporavi...to i Lillard diktira, koji sa Nurkicem ima sjajnu saradnju.
Ako je Whiteside jedan od najboljih, onda su Jokic, Embiid, Cousins, Gasol, Gobert, Capela, Adams HOF igraci. Manite se corava posla. Whiteside ce ulazit s klupe jer po meni nije bolji ni od Kantera.
@kamilica123 Kanter otisao u Boston, zato su ga i doveli.
E ako vam je placipicka whiteside jedan od najboljih centara vi niste normalni
Nurkic ce ovog lika odnjeti zubima.
Kako ce mu biti konkurencija kad Nurkić i ne igra
Bice interesantno vidjeti kako ce Nurkic igrati posle povrede, psiholoski momenat je najbitniji. Ako prevazidje blokadu u glavi, Whiteside nema sta traziti u Portlandu. Nurkic je bolji centar i kompletniji igrac.
Nurkić ode u Boston, bar je to jedna od opcija. Na istoku je slabija konkurencija, mislim da bi mu tamo bilo bolje....