Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juka progledo u Portlandu . Uvezat 6 7 dobrih tekmi ne mogu svi igraci
Dominantan ko Shaq.
@Cavadiini to su prije mogli, sad ne, jer je obruc sada provucen iza stakla i nemoguce ga je slomit
juka dobar,trejd u portland se bar zasad cini kao cist pogodak..westbrook zadnjih pet utakmica daje po milion poena a ne mogu do pobjede..treba mu reci da je kosarka timski sport
Bravo sine bošnjački.
ljepsi je sa zubima 😀😀
Juka vraca samopouzdanje, vise je skoncentrisan na igru i manje nervozan u duelima... Nuggetsi su bili dobro oskustvo a sad pocinje nova faza - bravo Nurk legendo !
Mašina 💪💪
Juka je pobjednik posljednjeg trejda, čovjek se preporodio u Portlandu. Pored toga, i Jokić se nekako oslobodio odlaskom Nurkića, a i Bogdanović se pretvorio u zvijer otkako je prešao u Washington. Dobra trgovina, svi zadovoljni. Mene najviše raduju i čude Jukine asistencije, to je nešto što nisam očekivao na takvom nivou.
U ključnim momentima donio prevagu svojoj ekipi, bravo, svaka čast, samo tako nastavi...
Ako je rezultat 126:121 valjda je covjek odluke onaj sto je dao zadnja 4 poena od 10 ...
@Ensiferum Komentarisi ako razumijes kosarku i ako si drzao nekad kosarkasku loptu u ruci.
Ide ga u Portlandu, svaka cast.
Jusuf-OH
Vidi, ima sve zube. Izgleda da je nabacio novu karambolku
@yebaim demontazni
S novim kljovama igra ko preporođen.