Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebo vam edin atic majku sto pozivate debila
igrat ce sad kad nas ni dream team ne moze iscupati i kad nista ne ovisi od nas ni kad bi sve pobijedili
@hajdobrisitablun kako ne ovisi? Ne igras sa rusima i francuzima. Bugare obje dobijes, fince 2 i cehe 1. Ako rusi i fran(igraju kako treba) pobjede realno repr. daleko losije od njih. Znaci skor 7 5 eto na kraju, cesi bi imali 6 6, a finci 4/5-8/7. Imas lakse protivnike sada nego u prvoj fazi
Igrat ce sada i naredne 3-4 god nece 😂
svaka cast majstore, ona picketina Jokic bi trebao da se umetne na tebe
Važnije je saznati da li će Veseli igrati za Češku. Vjerujem da Češku možemo dobiti ako Veseli ne bude igrao. Što se tiče Finske, vrijeme je da ih dobro oderemo (ako budemo kompletni).
Ja najviše vjerujem ovom Vrapcu
Dobro nam doso Nurkicu. Nas kosarkaski dijamantu.
Jusuf-aga, najveći patriota. Hhhhhh
Malo je falilo da se vratiš kući moj Lesi...
Malo je falilo da se vratiš kući moj Lesi...
TRECE, NE DRUGO
I nemojte sportska dijasporo zaboraviti da su fašističke vlasti u BiH naložili vasoj rodbini da plate porez na novac koji šaljete jer nije dovoljno što su vas potjerali da ne živite ovdje. Pa vi ne dajte da vam ga ukradu i glasajte ;)
@MislimNaTebe Mrš SDA ljigavče https://www.biznisinfo.ba/obveznici-koji-ostvaruju-prihode-iz-inostranstva-pozvani-da-plate-porez/ čitaj majmune