Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra čovjek na all star nivou, nikad nije bio ovako dobar. Sad je čak pokretljiviji i skočniji, što je čudo nakon onakve povrede. Sretno Juka, care!
Daj ba Klix smanjite dozivljaj. LILLARD JE BLISTAO. Nurkic je fulio jedno 7 zicera. Dobar je bio, nas je, sve OK. Ali imao je i boljih izdanja.
prije jokic bio malo bolji ali sad ovaj lagano preko njega zabija
Malo nam se Jocic udebljao od praserine u rodnoj Palanci. Smijesan na terenu, u momentima mislim da se pita:"Sta ja radim ovdje?". Bosnian beast sve pohvale.
Kakvi jeftini naslovi. Gori ste od politicara.
Opet Srbi potučeni do nogu. Aman, pa hoće li taj narod ikada naći mira?
@StrankischDemokrat kakav kompleks od srba covjece :D
Čovjek u zajbanciji ne pokazuje kompleks nego humor. Zar vas mitomanski nacionalizam toliko spriječava da prihvatite zajbanciju malo i na svoj račun? Aman, muhanatog li mileta...
Da su im dali priliku, da Nurkic igra centra a Jokic cetvorku...
Onaj glupi trener Denvera umjesto da u petorci ima neke nove tornjeve blizance Jokića i Nurkića on našeg košarkaša mjenja za panja Mejsona
Pa dobro realno je kvalitetniji od Jokica...Mada nisam mislio da će ga ovako brutalno uništit
@emmir1 Nije bolji od Jokica. Da se ne lazemo bezze. Nurkic je nas i volimo ga, ali Jokic je bolji. Ima 2,5 vrijedniji ugovor i igra u boljem timu. Ovo je cinjenica. Nema potrebe da ga poredimo s Jokicem, jusuf je zvijer i odlican je. Mozda je naibolji kojeg smo do sad imali.
Tako je Jusufe majstore!
Jokic je mozda i bolji igrac, ali u direktnom okrsaju Jusuf ga redovno stavi u dzep. Nabio mu kompleks.
Malo koji igrac bi ovako igrao nakon onakve ozljede i duge pauze.Svaka cast Juka Majstore samo nastavi do finala franšize aBda
Još mu je treb'o na kraju trehnut chetnichku majku i dobar!
Obojica su zvijeri! Bas mi je drago da se nakon povrede vratio jaci! ❤️
Koliko je sad lakše igrati Lillardu kad je Nurkić na parketu, Podsjećaju me na dvojac Stockton i Malone i njihov poznati Stockton to Malone pick and roll :).
Eto tako se to radi,bravo Jusufe inace city of Portland i cijela state of Oregon su naprosto ludi za njim