Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ode covjek u bolju ekipu. denver je zaqurac ekipa.
pa ne znam sta seru raja hahah pogledajte na tabeli gdje je charlotte a gdje je denver@TheBigTicket21
ma nek ide gdje bilo samo da igra... Nurkicu majstore pokazi svoju neupitnu klasu samo malo mentalno poradi i bit ces akoBogda opet Top
Evo ga, vi koji pucate minuse, CBS sports i o Cavsima kao opciji, pa citajte. Ako vam je CBS nerelevantan onda mi nemamo vise sta pricati. Ponavljam, ja to nisam izmislio, i ne vjerujem da je ovo jedna od najblizih opcija, ali samo kazems da postoji... http://www.cbssports.com/nba/news/seven-teams-that-could-use-jusuf-nurkic-more-than-nuggets/
Gdje Srbin dodje nema bosnji mjesta
¸ne budi bezobrazan,ja navijam za Jokera ali i Nurke je moj Bosanac :)
Drži se Hornetsa ako te budu zvali, tu ćeš igrati.
ide u boston
To bi, vjerujem, bio pravi izbor za njega. Sjajna fransiza, sa dugom tradicijom, play-off tim, istocna obala, tekme nesto ranije, sve se poklapa :)
ili dalas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da je ovo samo jedna od info. Negdje 6 ili 7 timova je u igri, nisam siguran koliko je za Jukinu karijeru, pored Kaminskog i Zellera, dakle jos dva "radna", metiljava centra, ovo dobra opcija. Redom, Dallas, New Orleans, Portland, svakako Boston, pa cak i New York, LA i Cleveland, bile bi sjajne sredine za njega. Prve dvije ili tri cak i najbolje za njegov razvoj i prostor u igri, a neke naredne za osvajanje prsterna, ali upitnu minutazu..
cavsi? jesi realan ti?
@OtokaBoy3 LeBron ultimativno od uprave zahtijeva dominantnog centra, tako barem piseu americki mediji. CBS, mislim i ESPN, mozes nasci negdje clanak ako proguglas..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)