Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
65000 Bosnjaka poginulo, 150000 invalida i ranjenih. Raseljenih, protjeranih i logorasa vise od 1 miliona. Nakon tolikog belaja momci odmah nakon rata igraju u poderanim patikama, lome sve redom na celu sa Nenom Markovicem i razbijaju 2X puta tada super jaku Hrvatsku.
Nurkic ima ogromno tijelo i pileci mozak to je vise puta pokazao. Umjesto da se pokrije usima i suti, on jos provocira po internetu. Mrs u PM i ti i kosarka. Treba sacekati nove generacije, a ova hovna otjerati. MRS
https://www.youtube.com/watch?v=MSMhP_mkCAI Neno rastura Hrvatsku u Skenderiji!
Ma otjerat ga u p.m. više zauvijek. Kad se sjetim Nene, Dževde, Firića... jbt ljudi u najtežim trenucima igrali za državu. Ovakve spodobe tipa Nurkić nisu vrijedne pomena, gori smo mi i naši mediji što ga ikako spominjemo. Ignorisat budalu, neka glumi Amerikanca i sluša Baju, ljakse!!!
bjezi ba seljacicu usrani
au ljubomora jadni moji klixovci
Nurkicu, samo ti furaj svoj fazon, a za Bosnu neka igra onaj ko i ima koristi od nje. (politicari, kriminalci, lopovi i mali broj postenog svijeta)
Nurkicu, svoj ti fazon furaj, neka za ovu nasuBosnu igraju oni koji imaju koristi od nje. (politicari, kriminalc, uhljebi i mali broj postenog naroda)
Seljačino, gdje ti je osnovno, kućno vaspitanje. Mahalašu, javljaš se selektoru, otac može da ti bude, preko društvenih mreža. Jesi zvijezda - za Bosnu PADALICA!
auuuu
BH patriote bar napisu Halo i vrlo dobro znaju ko pise Alo!
Ajde ne dipr, joas se ne odazove pa provocira. Ti sis svoje reko. Sakrij se u misju rupu i ne izalazi. Necemo da cujemo vise za tebe.
Halooo balavac ,šta se .určiš ? Mnogi su istrulili u rovu , ili poginuli , ili izgubili najdraže da bi TI slobodno trenirao košarku , ne zaboravi to !!!
Dzaba svi komentari,tv emisije,rasprave i ostale budalastine.Balkan je"black hole"nemozes čud vlašine-četnika i ugroženog ustaše promjeniti i da im das sve u BiH oni bi jopet rekli "to je malo".A vodece balije samo spavaju,kradu i bleje ko ovce.Helem jopet ce mobilizacija sirotinje da se roka i kad izgine dovoljan broj onda ide Dejton 2.Nego bjezite svi od budala dok jos mozete jer kad mobilizacija krene moracete se jopet svi rokati za velku srbiju,hrvatsku jal zlatne kasike! Bleeee...
@X.FarCry.X Kazes Balkna je black hole ili ti crna rupa a svaki komentar na kliku vredjane Srba cak i na temama gde Srbi nemaju apsolutne bas nikakve veze. Evo i tvoj komentar vlasine. Posle se cudite. A ti isti kako ti kazes vlasine VRH u kosarci i sportu uopste.
a sta si ti uradio,hajde nabroji,izuzev afera sa savezom za koje si uglavnom ti kriv do sada za Bosnu nisi uradio nista,nije dovoljno govoriti kako si iz Bosne,treba to i djelom uraditi
SUPA. VALJA STISNUTI PA OPET SE PROSETATI SARAJEVOM G.VNO JEDNO NURKICU
Zesci si seljak i to je ne izljecivo ,nazalost.Mozes zivjet i na mjesecu to nemjenja stvar.Geni su cudo.
Sta ti je nurkicu wanna be shaquille o'neal
Mrš !