Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj gospodin i Peljto koji je zamislite iz kaljuze BH fudbala stigao da sudi Ligu prvaka. Zamislite koliko morate biti bolji od ostalih koji imaju daleko bolje uslove od vas. Cestitke
Balance postavili ako bude trebalo domaćina malo pogurati
*Balkance
Upravo tako. NJegovo sudjenje je islo na ruku Njemcima protiv Grcke. Svirao svaki dodir, naravno selektivno. SUdije u prvom planu, a odbrana se nije mogla igrati. Onaj shatirani klovn vrijedjao protivnike samo tako, nigdje tehnicke. Zna FIBA da pogura domacina.
Rođen sam u Tuzli Bože tebi hvala.
Bravo majstore. Uskoro nadam se da će i Peljto suditi fudbalske utakmice ovog nivoa, a već je na dobrom putu obzirom da sudi utakmice grupne faze Lige prvaka svake sedmice.
Respect care !