Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem da velicine poput Bryanta ili Ronalda itd imaju potrebu da siluju bilo koga prije da je u pitanju pohlepa kurava da pokupe laku i brzu lovu
aj dobro je više, ne more čovjek ni guzit više dok ne oženi
https://www.youtube.com/watch?v=j92BL7Fdl6c&t=23s
Ja djubreta od žene Bože ti mene sačuvaj.
To kad se nekoj budali koji/a se smatra da je novinar digne neka stvar ili na srugi nqcin nadrazi, onda kenjaju o glupostima i osobama koje su poznate kkao bi dosli u centar paznje... pod plastom slobos.novinarstva .. Etike tu nema ni na mapi ...
sta znaci seksualni napad ? Na zapadu se i rijeci tretiraju kao napad. Mozda je prolazila pored njega i on je za dupe uhvatio i sta sad ? to ne znaci da ga treba napadati i predstavljati kao moralnu nakazu pogotovo par sati nakon sto je poginuo.
na tudjoj nesreci gradi svoju srecu.. niko koristi nije imao od toga. Nije dokazano na sudu i zavrsena prica. Da li je ili nije predstavlja obicno nagadjanje. Obice joj se od glavu ovo kad najmanje bude ocekivala.