Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd\' ba vlasi KAPAK!
Naravno, dok se ne raspadne, a nedavno je na skupštini Kluba bilo govora upravo o tome. Svi dovode i vade iz kase, a rezultata nigdje. Pitanje hoćete li uskoro igrati i s Mrkonjićanima, ili ćete otići u enciklopedije kao prvi prvak Evrope koji se raspao.
Diiiiiiiinoooooooo mi teeee voooooolimooooooooo,dinoooo mi te volimooooooo
pametan si ti dečko iz širokog pravo..haha...sine bosna je institucija vi mali klubovi vjestacki kako ste stvoreni tako ćete se i ugasiti samo polako...ali BOSNA ĆE ŽIVJETI VAZDA...
dobri smo, svaka cat momci, evomrkonjicane kod kuce pobjedismo u velikom derbiju. sad samo naprijed pa mozda i raznatovic opet posalje kakvog dobrog igraca. VOLIM TE BOSNO
I opet \"mladjahni\" Rahimic jedan od vodecih strijelaca \"podmladjene\" ekipe Bosne. hoopsuniverse.blogspot.com/
Čestitke Bosni i sretno u narednom kolu, u derbiju protiv KK Smrduša iz Donje Čupave Runjavice, MZ Oklaj. Pozdrav sa Širokog!
joj ovog zimica sto je nakvaso e sad mu je kilaza za centra samo naprijed