Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabasam na text slučajno. Sve OK, ali da je NOWITZKI najbolji europski košarkaš u NBA-u je čisto sranje. Nikada se nije i nece roditi bolji od MOZZARTA, DRAŽENA PETROVIĆA!!
Kakav je igrac samo Wade bio, zavolio sam kosarku prvi put 2001 kada ssm gledao Kobea a onda kad je Wade dosao 2004 cini mi se i potom sam uzivao one 2006 godine gledajuci ono nestvarno finale, svaku utakmicu je lik igrao brutalno... da ne povjerujes... steta onih silnih povreda i kod njega a i kod Kobea, mogla se statistika sigurno jos nabiti... sve u svemu INSTITUCIJE! I de klix malo vise clanaka o NBA
Wade je igracina, malo je takvih majstora
Steta sto su Wadea pokrali za mvpa par puta institucija
Dirk je Dirk....najbolji kosarkas Europe u historiji.....
A RATKO RADOVANOVIĆ...
Parker nije igrao ni proslu sezonu. Poz
@d3mon nemas pojma igrao je
Gdje je igrao? U jedinstvu iz tuzle ili?