Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narodski covjek...nema tjelohranitelja ni paparazzo lovaca da ga proganjaju. 264 miliona dolara za 5 sezona ga ne mogu promjeniti. "Majstore mozel od Miroslava Pozdravi je pozdravi...i daj cijeloj Srbiji sta pije"
Skakuću sislići oko njega u milionskom ritmu :)
Seljober.
Gospodin covjek!
uzivaj sampione.razumem traumatsku bol i nervno rastrojstvo bh muslimana.ako nisu nastali od srba i hrv onda barem poticu iz istog naciona jel nasi jezici su isti.i onda imas srb i hrv sportske velesile i bh koja dominira na turkoviziji,u lomljenju kokosa laktovima i razbijanju zidanih blokova glavom
Ti i Jokic ste dva svijeta različita. Izbjegavao bi on tebe više ne tebe ja.
Udarila mu slava u glavu.
Nikola pravi momak, boli ga racku za milione i uziva u svom kraju
pa ako ga boli za milione onda nek kaze da ce da igra za 10 hiljada mjesecno da mu je dovoljno, ili nek donira 90% plate godisnje, ili nek se vrati u srbiju nek igra za domaci klub. nikola je ok lik i najbolji kosarkas trenutno, ali ga i vi pretjerujete.
Svaka čast momku. Srbin a ne Srbijanac i onda se mi žalimo kada nas zovu muslimanima.
Moze li barem jedan dan proci da klix ne objavi tekst o ovom seljoberu koji, uzgred receno, stuje ideologiju Velike Srbije? Moze li?
V. S.? BOZE CIGLU U RUKU I OVOG U GLAVU ODVALI MOLIM TE