Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jusufe, Jusufe!
Jokic spreman je na sve,odsedlao kobile💪💪
MVP
Jos ovo losa utakmica za njega, tek se probudi u zadnjoj cetvrtini, prvo poluvreme ga opet sudije shjebale sa tri faula. Da je malo jos vise sebican i agresivniji bolje bi bilo i za njega i za Denver. Za sada prosjek od 24,11,11 i skoro 2 ukradene lopte. Prvi asistent lige i cak 4. po ukradenim loptama po utakmici.
Jos covjek ima najbolji % suta u ligi! Ebote ima 69% true shooting. To je ne vidjeno do sada. Mvp sto posto ako Denver zavrsi u top 3, ako ne budu top 3 nazalost mu nece dati iako zasluzuje. Sa njim na terenu Denver top tim a bez njega ubjedljivo najgori u Nba, ako to nije most valuable player ne znam ko je. Tripl dabl prosjek za centra! Svaka cast.
Frapantno je da uvijek igra na 60-70 % mogucnosti. Mozda mene osjecaj vara, ali igra sa nevjerovatnom lakocom...