Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Srbin nego "srbijanac", a sada ne prica ni na srpskom nego na "nasem" jeziku :)))) Ovaj nivo poremecenosti je davno presao sve granice sramote.
Kako li bi zvučalo na njegovom maternjem?Mada je klix u pravu,srpski jezik podrazumeva i ijekavicu,tako da ne treba da vas zbog jezika bude sramota...
istina je da Jokic govori nas jezik i to veoma tecno
Da je rekao ma idi BA e to bi bilo po nasem hahaha
Dzaba sto igra i osvaja titule, bitno je da zna opsovat i onda je to glavna vijest. Nivo balkanske kulture, ko kad dijete od 3 godine nauci psovat, pa ga cijela familija tjera da psuje pred gostima i svima je to uzasno smijesno... Zalosno je sta kod nas plijeni paznju.
Nije opsovao na nasem, nego na srpskom
je l realno da bošnjaci ovoliko mrze srbe, ili ih se boje, pa ne smiju napisati na SRPSKOM jeziku, a ne na "našem"? ili ovo znači i da bošnjaci pričaju srpski??
Ovaj prostački jezik nije "naš jezik" nego tuđi jezik. Ne poturajte nam ovu vulgarnost kao "naše" i kao nešto pozitivno sto je vrijedno pažnje.
Je li moguce da Nikola Jokic ne prdi??? Jer da prdi, Klix bi to sigurno objavio