Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Јокић у НБА, Мицић у Евролиги а Теодосић у Еврокупу...Поред тога 2 Србина у идеалној петорци НБА лиге а 3 Евролиге...Каква доминација Срба!!!!!
U Haagu jucer Sratko dobio MVP genocida, nevjerovatna dominacija 😂
Da Jokic je MVP u NBA, Micic U Evroligi, Teodosic u Evrokupu ali zaboravio si ABA ligu. Tu je MVP mali Petrusev iz Mege. Po meni ovo je bez dileme UZP a mozda i nesto teze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje ces to bosnji reci, on vise ni u razbijanju kokosa glavom nije prvi
Sasvim zasluženo 👏👏 Čestitke od svih Bosanaca i Hercegovaca! 🇧🇦
Debeljuca dodje do MVP-a,svaka cast Jokicu,zasluzio si.
Kakva dominacija. Srbi MVP u NBA, Evroligi (dva Srbina u idealnoj petorci), Evrokupu, a klinac Petrušev u ABA Ligi. Čak ovde ne ubrajam Mirotića (takođe u idealnoj petorci Evrolige), niti Dončića koji se isto deklarišu kao Srbi. Ako nije do gena ne znam do čega je.
Apsolutno zasluzeno, sa takvom lakocom i elegencijom igra kosarku da je to nestvarno.
Debeli Somborac razvalio Amere! 🇷🇸
Valjda je prijevod Najvrjedniji
Bravo majstore
Danas Jokić sutra Filip Petrušev, prekosutra Nikola Radovanović. Ima da bijemo ko vrbov prut.
Ma jokara je igracina
A dje Nurkic ? Hahaha?
Ne mozes ni uzivati u Jokicevom uspjehu a da ne siris mrznju, znas to je bolest!!! A Jusuf je medju prvima cestitao Nikoli na uspjehu. Koji si ti Bolesnik!!!!
Glupo je buraz da širiš mržnju, pa taj Nurkic mu je medju prvima cestitao i ja kao Srbin za to skidam kapu. Suština je da svako od nas pogleda kako je Jokara izgledao kad je igrao u Srbiji i koliko je rada i truda uložio da pored onih aždaja u NBA-u postane MVP. Zato ljudi manje mržnje i zajedljivosti, i više rada na sebi i zracite pozitivno pa ce i vama i vašim bližnjima pored vas biti bolje. Svaki trud kad tad dodje na naplatu.
Jucerasnja kazna da se kompenzuje sa ovom nagradom, razumijemo sve, uredno..
Svaka cast i zbog igre ali najvise zbog ponasanja van terena covjek za primjer sto sam ja mogao vidjeti i procitati totalno na zemlji
Ma svaka čast, nema se šta drugo reći.
Imal ko za basket???bravo kralju