Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne okrećite zastavu napoako je***m vas nepismene.
Neka samo ljiljane okrenu kako treba. Ova nametnuna je nebitna svakako
Mi navijamo za drzavu koja nam je sve dala, plate 3000 eura, poslove, zivot dostojan covjeka. Pozdrav iz Munchen
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemacka se postuje ali Bosna se voli... mada realno je Njemacka dosta jaca, pobijeda bi bila cudo ali i cuda se desavaju idemoooo.
Nabijem ih sto ne glasaju??? Sve fol vole Bosnu a niko da se prijavi na izbore i glasa. Patriote na baterije
Sve je ok ali ukoliko se pokriješ bosanskom zastavom , onda to čini sa pravom a ne ovom lažnom Vartinom ..
@404 hahaha sta vredjas bolan, boli istina a?:D hahaha znaci ti si hercegovac koji nikad u bosni nije bio ali si ponosni bosanac:D ali nisi ni bosnanac vec si bosnjak hahahahaha. Pa ovo nema ni u monti pajtonu ebote.
Kako Hercegovac može biti Bosanac? Premise su ti na nivou vrtića, pa je onda takva i konkluzija!
imam kartu,idem sa mojim prijateljima iz bosne,na tekmu,pa na pivo
Za poobjedu će se namučiti i jedni i drugi. Udarila sila na silu.
Jedan livic za sve moje klixovce ♥️
ovo bosanac i hercegovac hahahaha zvuci toliko de bil no. Pa jesi automatski i jedno i drugo ? sta sa onim koji nikad u hercegovini nisu bili? jesu i oni bosanci i hercegovci? a sta za bosanca i hercegovca, ali samo hercegovca koji nikad u bosni nije bio, jeli i on bosanac i hercegovac? hahahaha. to ti je to kad izmisljas neke nove nacije i drzavice koje nikad postojale nisu.
Ja navijaca I sile , dosao safet Koji zivi u Kelnu sa zenom koja misli da se igra rukometna utakmica a slikala se za Instagram
Ma kakva njemacka,koliko Su se uspuhali blage veze nemaju,dovedu 2-3 crnca sa migrantskom pozadinom,i EVO NBA im nije ravna.
Sta mu dodje to Bosanac i Hercegovac...jel ide u paketu ili moze i odvojeno...
Naravno da obozavam Ljiljane ali ako zelimo da za repku igraju i igraci iz RS onda bi trebalo samo da se mase drzavnom zastavom🇧🇦
Dragi ivane Pa ne mozemo non-stop popustati,ljiljani Su primljeni u un i bili Su oficijelni znak Republike Bosne i Hercegovine,a kad Su krenuli na svoje komsije nisu tada govorili ne Svi Al vecina,Pa da se komsije ne bi naljutili nego Su krenuli na nas.
Bosanac sam nacionalno iako sam rođen u Hercegovini,Hercegovac sam samo geografski.
Ovo je ona cuvena populacija koja ljiljane tadije promovise po Njemackoj nego u rovovima.
Bošnjačka repka idemooo...
DINO !! KAMO TEBE BA OVIM SLIKAMA !!!