Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kitom kuca pin na bankomatu
hahahahhahahhahahahahahhahaha
o je.... hahaha nasmija me ovako rano... hvala puno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njemu ne treba daljinski
Nije bio ofsajd !!!!!!
Sa ovakim kretanjem nije on za NBA jer kako se sad igra brzo on ako bi 10 minuta izdrzo bio bi uspjeh za njeg raznjeli bi ga svaki prosjecan igrac izbuco.
Jer ce ga naravno odma staviti na parket, bez priprema... Imaju treneri za svaki momenat, i fino ako si mrsav kaze ti dva puta na dan u teretanu i nutricionista ti kaze sta i koliko ces jesti.. Isto tako sa ovim, ides na specijalizovan trening kondicije dok ne budem zavoljni... Kao sto stari ruski ruk trener kaze: lakse je od 2m napraviti rukometasa, nego od rikometasa napraviti 2-metrasa..
Ma karina on se tetura i koordinacija tijela nula.Svaki igrač sa 2m će ga složiti ko metar drva
Iskustva pokazuju da ovakvi ekstremno visoki igrači mogu poslužiti samo kao atrakcija na zagrijavanju, ali privlače publiku, pa dobiju neki ugovor. Nažalost, radi se u većini slučajeva o bolesti i nerijetko im životni vijek nije baš dug. Recimo, Manute Bol je umro u 47-oj godini.
Kao primjer Shaquile O'Neil ?? Samo kao atrakcija ??
sta bi da skoci
Ovaj kad ti spuca šamar djecu ti od posljedica oslobode vojnog roka, a unuci hodaju u rikverc
e ebi ga sad.pretjerujes
BBC
Ovi tamnoputi svi lazu za godine.. primjer Lukaku
Isto ako da si rekao svi fudbaleri znaju karate, primjer Ibrahimovic
ooo divi Abida Elme mi moje
Bio je nekad i Manute Bol u NBA,i nikad nista nije osvojio.I jos,ako se ne varam,igrao sa Sir Charls-om.
ima moobs
Tako je, brate Abedine.
Lik ima koordinaciju tijela ko ja poslje flaše jegera :D
K’o januar dug
Munara lik!