Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@farsa Ranking ne dodjeljuje neko treci nego igraci svojom statistikom. Bod se dobija za svaki poen, asistenciju, skok, blokadu, ukradenu loptu i iunuđeni prkršaj, a gubi za svaki promašaj, blokirani šut, izgubljenu loptu i napravljeni prekršaj, tako da Kirilenko sasvim zasluženo ima 39 poena a Mirza svojih 27.
Jedan Teletovic da 25 koseva i dobije ranking 23,Batum ih da 9 uz jednak procenat suta,skokova i asistencija i dobije ranking 18. A jedan Kirilenko ubaci 2 lopte iz igre,13 slobodnjaka i dobije ranking 39...
mirza, popravi taj procenat za 2 poena, molim te!!
nije ni mirzi lako, i u klubu i u reprezentaciji mora igrati sam protiv svih
Igra li možda još neko u ovom polutimu?