Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja macola J.Smith, nevidjeno.
nije j.r smith toliko los koliko on voli drogu
Kao navijač Cavsa jedina pozitivna stvar koju mogu izvući iz ovoga je da se Warriorsi mogu bez problema dobiti.Da, LBJ je imao 51 poen, ali svi ostali Cavsi, osim Love-a i Nance-a su po meni odigrali kriminalno.Tako da, imamo velike šanse.Da nije bilo sudija i panja JR-a i ovu bi pobjedili, al šta je tu je.
Smijesan je ovaj Cleveland. Ako ih sad LeBron odvede do prstena onda ce Jordan postat drugi najbolji svih vremena
Ono kad odigras bogovsku tekmu i nadje se lik koji sve to unisti...svaka cast lebron al saigraci su ti za rotaciju u cedeviti.
jedna od najvecih misterija u sportu= kako je moguce da JR i dalje dobija tolike minute, covjek bukvalno 2 god cigle baca, more sa broda ne moze pogoditi
LeBron je uz Jordana najbolji svih vremena, nek pricaju ljudi sta hoce, covjek sam dovlaci Cavse do finala svake godine, i mora sam igrati protiv 4 All-Stara.. ja tom covjeku skidam kapu.. GSW organski ne podnosim, najgori fanbase ubjedljivo svi poceli navijat za njih do prije par godina. Eto imaju i sudije i nenormalnu srecu, gledajte sta radi Houston proslu utakmicu kako trice sutaju, i sta radi Smith ovu.. smjesno.
Onda nisi gledao W´s kad su bili losi...mozda si bio i mali kasnih 90tih, te 2000tih.
Jr najgori igrač na svijetu..Lebron se slomi i onda ovaj bilde dodje i sve uništi..
Al kakav call sudija na 35 sekundi do kraja na +2 cavsa, faul u napadu duranta, sudije dosude faul, odu da provjere da li je izvan restricted area, james bio metar ispred, svi vidjeli to odlicno i oni fol idu provjeravat, na prenosu sudija iz studija govori faul u napadu, oni mjenjaju call a bilo inconclusiv, a isli gledat jel nagazio liniju nide veze, gledam NBA 15 godina nikad ovo nisam vidio ccc
@lebron90 Zaista steta zbog odluke, svi Nba komentatori se slazu da se nije smjela promjeniti odluka tj trebao ostati faul u napadu i vjerovatno vodstvo Clevelanda u seriji 1:0
@candreva treblo im 4 all stara + sudije + jr da ga pobjede smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad mi neće biti jasno zašto su mijenjali Irvinga za Thomasa i Rose-a. James i Irwing su bili možda i najbolji duo ikad NBA lige
@Blockout Da je ostao Kyrie u Clevelandu garantujem ti da bi bili Top 5 duo ikada bez problema.Magic i Abdul-Jabbar, Kobe i Shaq, Jordan i Pippen, Duncan i Parker su po meni 4 najveća za sad.
Ne gledam cesto ali Smith je dobar panj
Trebamo da budemo sretni da zivimo i gledamo Lebrona Jamesa...golden je bolja ekipa i tesko klivelend moze bilo sto. al lebron je najbolji igrac ikad.. uz 2 normalna igraca lagano moze ligu da osvoji.. :)
90% navijaca gsw seu hejteri lebron jamesa
usa levatino mogu mu se kurca svi nadudlat
Skoro cjelu utakmicu GS udvajaju odbranu na LeBronu, znaci u tom momentu jedan od Cavs je slobodan, niko ga ne čuva, i oni tu prednost neznaju da iskoriste.
da upravu si udvoje ga. on da loptu suigracu koji ima otvoren sut i on masi. ovaj klarson,green i ostali..
Cavsi su imali sjajnu sansu da dobiju ne vjerujem da ce in se ovakva vise ukazati
Ukoliko sudije ne budu na strani GSW-a i budu sudili pošteno, i JR ili neko ne napravi kriminalnu grešku kao što je ona, ne vidim razlog zbog kojeg ne bi osvojili prsten.Pa pokazali su da im mogu parirat.