Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime ste vi zaduzili ovog momka da bi igrao za reprezentaciju? Od mitova i neke lazne ljubavi se ne zivi. Kad cete se probuditi i shvatiti da zivimo u kapitalizmu?
ha? šta pričaš ti sine..
Samo naprijed,iako ne pocnes igrati za BiH jos za par godina,nema problema.Niko nista ne cijeni.
Kako mu na 1:00 Bogut skoči ofanzivni skok i lagano poentira...bez da ga je zagradio
Ovako, posto vidim da pojedina gospoda i dame zakljucuju na osnovu clanaka kliksa kako je neko izdao Bosnu, osjecam potrebu da objasnim vam nesto. Ovaj momak je bolji od svih vas zajedno! (sto kenjate po kliksu) Izdali su vas ovi koje birate 20 i kusur godina i nemate neke stvari da ih promijenite. Isto tako ovog momka je otjerao veliki gospodin Konakovic, koji je usput receno bio na celu KK Bosne koja se danas raspada i pocela je otkako je isti bio predsjednik nad predsjednicima. KK Bosna mu je dala mogucnost da opste udje u politiku. Sve ovo se naravno vrlo lako moze provjeriti! Da vam ne vazim u detalje, momci nisu krivi, ovaj momak je strasan i momak i covjek, a mi sto ne znamo ko je i sta je NBA zvijezda nego smo zatucani i znamo samo kako rintat po citav dan za pola marke to je druga stvar! I treba da ih boli uho za nas, od ljubavi se ne zivi, iako volim ovu BiH najvise na svijetu, ali zbog te ljubavi smo gdje jesmo, a ne gdje bi trebali biti!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.walter.ba.thepigo.android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phogu.walter.phogu
"He is really smart and has been playing pro for a long time," Nuggets teammate Danilo Gallinari said about Nurkic. "I think he is going to be an All-Star in this league."
To Juka!
To Juka,samo cjepaj...