Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ove Rocketse, pa se pitam je li ima od ovih što su bili na parketu iko preko 2 metra.
Pa nema, Capela im je bio zadnji big man
Ove sad tekme se igraju samo radi tog jednog mjesta koje ce memfis ili portland hajrovati. Ovo sve ostalo je rijeseno
@janje_ i ostali seedovi ?
@janje_ memphis tesko da ce zadrzati poziciju, prije ce biti izmedju sunsa portlanda i spursa
Jusuf slomio Hardena 😉
Odličan! Da kojim slučajem igraju više pod koš imao bi on hladno svaku tekmu 30+. Postalo je mučno gledati ispucavanja za 3 poena.Izgubilo je draž igre bez obzira na pogodke iz daljine i neke čudesne brojke.
Koja hinja je ovaj Harden nevjerovatno. Ne znam jeste li primjetili al' je gurnuro Nurkica u zraku kada je isao na zakucavanje, to je ostar faul koji moze vrlo lahko uzrokovat' povredu. Bas hinjski
A tek se zagrijava
#bosnian beast💪
Kakva mašina čovječe. Portland i ne zna šta ima. Jusufe ti si naš ponos!!! PS kad će klix objaviti članak o Jusufovim patikama? Znali ste više puta objavljivati Džekine, Ronaldove i Mesijeve?!
nece da objave jer pise #hadzomoj