Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako volim centre koji dominiraju u napadu i odbrani! Juka je zvijer!
@SamirRacicBUZIM505 jarane ja izado davno po tom tvom, a da te pitam jarane nesto ako nema hodze u blizini da odrzi dzumu i objektivno nmg prisustvovat dzumi jel i tad izlazim iz vjere ?
Odavno nije zabilježeno da neko ovako razvali Greena, jednog od najboljih defanzivaca u NBA. Doslovno, Juka ga je izludio. Kad krene braniti roling, Juka okrene na poluhorog. Kad krene braniti poluhorog, Juka ode na roling. Osvetilo se GS-u igranje bez centra. Nadam se da Nurkić može napraviti neki kontinuitet dobrih igara, ove sezone je previše toplo-hladno, a i procenat šuta je pao ispod 50 %.
INSTITUCIJA. Nek si nam zdrav i živ
Samo da ga zaobidju povrede Juka ce za par godina biti medju 10 najboljih NBA igraca ako vec sad nije.
škola košarke by nurkic
Jedan je Juka!!!
Na Klixu velicaju Nurkica. Na Blicu velicaju Jokica. Kako su svi odjednom basket-strucnjaci 😂
cuj velicaju, pa na nba.com pise da je nurkic srusio prvake
Oni ti ga puse Jukaaaaa Jukaaaa Jukaaaaa. Oni ti ga puse Jukaaaaa Jukaaaaa Jukaaaaaa💙💛🇧🇦💙💛
Uff :D
Nema sta razvaljiva covjek.
@JopetBrezRazloga Jedno su sinonimi, a drugo nepismenost. Razvaljiva ne znači ništa. U stvari, ako misliš da je razvaljiva sinonim, onda znači da si u velikoj krizi pismenosti.
Zvjer
pokazo si ko je gazda
Brutalno 💪