Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S sta cemo sa ljudskim pravima
Polako i kod nas ce uskoro slicno.
Ljudska prava imaju samo vakcinisani,oni slobodno i legalno šire zarazu,njih se i ne testira,ako i umru na respiratoru,ne pripisuje im se korona.
sjeverna koreja na aparatima
Zar vakcina ne štiti vakcinisanog?! Ako nije vakcinisan, nije zaštićen i ćao, a ovako ispada da vakcina koju sam ja primio štiti ljude oko mene... Kako?!
da je obicni covjek bila bi 75$
Mozete lupati minuse koliko zelite, ali ja mislim da je ovim antivakserima na klixu IQ plafon 50 !!!!!
pa šta, mi smo opet pametni za takve, samo se vi bodite i putujte
imate izbora da budete vakcinisani ili da ne budete nevakcinisani, pa ko sta vise voli
Upravo ovakve vrste uvjetovanja ljude prisiljavaju na cijepljenje.Ne može se uopće govoriti o slobodi izbora nažalost.Ovo je tiranija u najgorem mogućem obliku.
hajmo vakseri navalite na zdrave ljude! ...strah vam je izbio i onaj truncic dobrote iz vas!
Vakcinisani mogu legalno,slobodno, širiti virus.
Ma ,teorija' zavjere...haha
Kakav fasizam.
Navijam za Knickse i odgovara mi da se Irving ne vakcinise hehe ❤
Ekstra. Svako se mora vakcinisati. Zao mi je onih 0.01% sto imaju komplikacije, ali kako kaze Spok kaze - Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.
Fašizam i tiranija.
Potpuna kontrola nad ljudskim umom,ulazimo u nesto poput Matrixa.Svaka normalna osoba koja jos nije cipovana moze vidjeti i osjetiti da se svijet mjenja.
Diktatura vlada