Komentari (767)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao najiskuniji igrač naše reprezentacije Mirza je trebao da motiviše Musu i ostale igrače da se bore do zadnje sekunde , a ne da momku od 17 godina psuje i omaložava , niko nije kriv što je Mirza noćas imao lošu utakmicu i što naši ostali igrači nemaju dovoljno kondicije a ni "mozga" za košarku.
gdje cete na rusiju ??? :DDDDDDDD
imal video kako Teletović davi Musu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Krivi i jedan i drugi. Musa se prvo kur*i Mozgovu, koji bi ga pojeo. Nego mu se kur*i zato što ga neće udariti na utakmici jer je profesionalac. Kasnije se baca na parket ko da ga je ašovom po faci udario, a ne malo laktom. A Mirza krembil, umjesto da utješi dijete što ih Rusi analno razvaljuju, on mu nađe psovat, a on sam nije trice kako treba pogodio. Trener nula, nikakav autoritet, bogara na javnom prijenosu. Sramota.
@Jale1 Uopšte nije koliko govorite da jeste. Jeste ga namjerno udario, i jeste u rebro, ali desnu ivicu tijela i više ga je okrznuo nego udario.
hahhahahahhaha
kapiten je zakon, šta ovaj musavi umišlja?
JOSIP PANDŽA, NOVI SELEKTOR BOSNE I HERCEGOVINE !
Ne zasluzuje dres nase reprezentacije
Hepiga izgleda mirza pio sinoc jucer pa mahmoran i slabo mu islo
Samo ostro Kapitenu!
Potpuno se slazem sa Mirzom, jedan balavac Musa od 17 god. se digao kao da je Jordan. Da najmladji igrac reprezentacije nasrce na protivnicke igrace a potom i da vredja kapitena, po mom misljennju dobro je prosao balavac.
www.bestpayingptcsites4.blogspot.com
Šta će Bošnjaci, nekad mi ih pravo žao dođe. Al nisu brate za sport talentovani i to je to. Ustvari ne znam ni za šta jesu talentiovani. Jbg, nemoš 5 puta dnevno klanjati pa onda još imati vremena za sport, nauku i umjetnost.
nije se taj rodio ko je narodu ugodio, pa tako neće ni igraći, ni treneri repke bilo koje vrste sporta.
"Meni je reprezentacija na prvom mjestu i ne želim ništa da komentarišem dok ne prođu kvalifikacije. Nakon utakmice protiv Švedske možete očekivati moje saopštenje. Reprezentacija je za mene svetinja", rekao je Musa za .....
Ako pogledate video na: https://www.youtube.com/watch?v=mWcRWzwRLs8 ne vidim da mu je Musa nesto psovao. Prije bi rekao da mu je nesto normalno rekao, a ovaj ga uhvatio za vrat. I ako cemo ko ima pravo nekom nesto da kaze, Musa je evropski prvak u repki za ispod 17 godina, dok Teletovic iako u NBA, nije nista znacajno osvojio. Ne zaboravimo da je Mirza igrao za Slobodu. Kad mu domaca publika ne izabere stranu, onda znas koliko je sati. Istjerati iz reprezentacije odmah.
Pocele bosnje da se obracunavaju medjusobom nigde ih nema na kosarkaskoj mapi.
Srecom ima na fudbalskoj, za razliku od nebeskog naroda :)
@manki nece vas biti ni na toj mapi uskoro
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
https://www.youtube.com/watch?v=mWcRWzwRLs8
Cedevita i tajkun Tedeschi (gori od Todorica ) ..napravili su kretena o d Nurkica sad ce i od malog Muse Dijete treba u Cibonu ili Partizan ane u umjetne klubove ko Cedevita i FMP (koje kao neko zove Zvezda)
Mirza je igracina, sad ga pljujete a slavili ste ga kao Boga, stavljate dijete od 17 godina koje misli da je Kobe ispred dokazanog igraca. Podrska za Mirzu sigurno je imao razlog, a i njemu se moze desiti losa noc, ali je i dalje klasa
@ser_oliver njegov posao nije da razgirav on je masina za koseve zbog toga i postoji pozicija playmakera namjenjana za igraca koji razgirava ostale i kreira akcija. Eto Musa je LeBron nek on igra a Mirza i Juka nek odmaraju sigurno sa njim imamo sanse da dobijemo Farske Otoke ili Kirgistan
Lahko se je kurciti na djetetu od 17 godina i kad imas retardiranog trenera .... kod Robije (Zeljka Obradovica) ti bi vec poslije 30 sekundi od pocetka utakmice bio u svlacionici .... kapiten .... ti.....