Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pero Gudelj Fis Vitez hvala za sve volim te Bosno
lijepa, talentirana, odgojena djeca, momci. cestitam od srca njima i njihovim roditeljama, koji su im ugradili radne navike, i uputili ih da zivot zive punim plucima. sport im daje zdravlje, snagu da se bore u zivotu, sticu prijatelje, i upoznaju svijet. ponosna sam sto su pokazali da dobrih i postenih bosanaca i hercegovaca ima, onih koji vode svoje normalne zivote i uce svoju djecu dobru. zivjeli!!
Hvala dragom BOGU i našim momcima, hvala i sponzozima, hvala i VJECU MINISTARA što su uplatili 100 000KM, hvala i premijeru Dini Konakoviću koji je izdvojio 150 000KM i što je izlobirao kod niz poslodavaca radi sponzoriranja. Hvala svima koji su pomogli!!!
Sad ce se politicari na njihov racun reklamirati! Fala momci a fala i dobrim ljudima koji su pomogli(Fis)
luda drina na aparatima Njegoš slavi hehehhehehheheheh DA LI JE TO MOGUĆEEEE !!!!
ako drzava nema sluha da nagradi ove zlatne momke (2x zlato u mjesec dana) Predlazem da iz KS-a naprve humanitarni telefon da narod zove i donira i da se sav novac podjeli ovim momcima i stucnom stabu... koliko su samo srece veselja donijeli u posljednih mjesec dana ovom napacenom narodu da im se da po 50000 Km malo je ona sinoc trica muse u presudnim trenutcima vrijedi 1 000 000, onoliko srcanosti u igri nisam vidio odavno... Bravo nasi zlatni maldici
Čestitam komšije! Bravo kadeti, ruke vam se pozlatile, nebo se otvorilo, vi ste turbo košarkaši... sad zvučim kao Milojko Pantić.
"neki novi klinci!"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/snimak-otkriva-mnoge-stvari-zelji-uskracena-pobjeda/169413
http://sportsport.ba/bh_fudbal/snimak-otkriva-mnoge-stvari-zelji-uskracena-pobjeda/169413
http://sportsport.ba/bh_fudbal/snimak-otkriva-mnoge-stvari-zelji-uskracena-pobjeda/169413
Divni djecaci nam donesose puno srece u nase zivote. I meni su suze krenule sto od srece sto od tuge sto nismo uvjek ovako slozni. Djeca su ocitala lekciju svim nacionalistima iz sva tri naroda. BRAVO DJECACI.
Ako neko želi lijepiti slike šampiona nek to bude ova http://gs.delfi.lt/images/pix/lietuva-bosnija-ir-hercegovina-68749768.jpg
sta reci ovim momcima? kako su samo skromni izlaze iz svlacionice ko da su neki lijevi bajramski turnir osvojili a ne je'eno EVROPSKO PRVENTSVO! Mangupi su ovo veliki!! Iskreno se nadam da će nastaviti svoju karijeru u kosarci jer se vidi da zele i mogu ovo!! Sve najljepse zelim ljiljani!
sto su bosnje pohasile,imali srebro u džepu jok dajte zlato :-))) bravooooo momciiiii
Ljudi jeste li vi normalni? Odvracate pažnju od SFF-a! Kakva košarka. Hocete Purivatrin gnjev da navučete?
Naši zlatni momciii !!!!!! Volimo vas i hvala vam za ove rijetke trenutke srece !!