Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa ova mala :D
Sretno, bitno je samo ostati u A diviziji, to je velika stvar, naročito imajući u vidu podršku države i stanje u KS BiH. Svaka čast ovim mladim djevojkama i svim mladim ljudima koji se zbog sporta odriču mnogih stvari.
sjećam se ove djevojke , mislim negdje oko Travničke da je živjela, svaka joj čast. trud i trening se isplate na kraju. Aferim Nedžla!
Kakvo je stanje u društvu dobro da se iko bavi sportom, posebno djevojke, nekako imam dojam kao da je to što je otišlo na takmičenje sve što imamo košarkašica. Tuga
Igrali smo dobro al zajeb'o nas sudija...Zatvori vrata ubice nas propuh... itd itd... Curice draga, slabo da cete dalje..ali hajd...
Sa obzirom da niko ne ferma ženski sport u Bosni ni 2% sve naše sportistkinje prave odlične rezultate. Žali bože para i živaca koje odu na muški im kolege.