Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo da ti kazem, Mensur je pozvao sinanovica vise puta ali ovaj eto nije htio, imao je uviejk neke isprike, to je to
ako si pročitao moj komentar shvatio bi da čovjeka nisu zvali da igra. Znači ja ako tebe ne pozovem, ne možeš mi se ni odazvati...druga je to priča što ko biva svake godine on na spisku neće da igra ovo ono pa ga blate po novinama. Mislim nije lijepo to što ljudi komentarišu na njegov uspjeh oni mu govore da slomije i ruke i noge, da znaju pravu istinu ili bar da imaju dokaz da je bio pozivan u reprezentaciju a to odbio možda bih i ja mislio ko većina a istina je sasvim drugačija. Menso nije mogao podnijeti to što je njega Nedžad slagao da ide u Sloveniju na građevinu a u stvari je završio na draftu, to je bio veliki udarac za njega da nikad više i ne pomisli na njega a da ne govorim da ga zove. Neno ga jeste zvao al je on imao operaciju i morao je da putuje u Ameriku, a sve ostalo je rekla kazala. Žalosno je što svoje igrače ovako blatimo i gledamo ih kao izdajnike dok drugi bez obzira igraju li ili ne dižu u nebo..
A sto neigra?
možda bi čovjek i igrao kad bi ga ko pozvao, a mi možemo govoriti kako je on izdajnik ovakav onakav a imamo li mi i jedan dokaz da su njega njega zvali i da je on rekao mene reprezentacija ne zanima ja neću igrati. Jedini ga zvao Neno a tad je on imao opravdan razlog zašto se nije odazvao jer je imao operaciju.
Prvo se raspitaj zašto ne igra za BiH!!!
ne interesuje me s...d i s....lj...na kad nece da igra za reprezentaciju