Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno, vrijedno trenirajte i iskopajte se iz ovog blata u kojem smo zaglibili...
Nema šanse da uspiju ako nisu neki veliki majstori. Igrao sam košarku, znam o čemu pričam! Igrači koji nisu baš previše visoki, kao u ovom slučaju njih dvojica (oko 2 m), moraju biti veliki majstori da bi uspjeli. Sa tom visinom u NBA mogu igrati samo play-a, a znamo kakve kvalitete mora biti play da bi igrao u NBA ligi.
mali buza ce biti veliki igrac ali ocito ga trener u klubu zapostavlja...vrabac isto tako ali izgleda da on nema nesporazuma sa trenerom...
nadam se da ce sparsi izboriti aba ligu da ovi momci zaigraju u tom takmicenju koje ce im pomoci u skupljanju potrebnog iskustva, e da onda odu u jedan veliki evropski klub da sparsi zarade na njima, pa da onda sa nekih 25 odu u nba. idealan scenario za klub, igrace, reprezentaciju, navijace...
Svaka cast momci,sretno vam !!!!
Leti Adine Leti !!!!!!!!
Svaka čast momci, to je budučnost naše košarke. Plus strasni Jusuf Nurkic (očekivao sam i njega na NBA draftu), i za nas nema zime.
Svaka čast momci,samo naporan rad i vjera u uspjeh rezultati će doći ;) :))
Bravo Adine,sjecam se kad smo trice pucali na igralistu u Hrasnom (Y)