Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je pitanje zasto nema vijesti o Euroligi,igra se najbolja sezona od kako je formirano takmicenje,pun klinac zanimljivih utakmica i nijedna jedina vijest skoro od pocetka.
zanima me zasto na klixu nema vijesti da je Zvezda zgazila Fenerbahce??? :-)
zato sto ljude u bosni boli neka stvar za zvezdu
OtokaBoj3 hoces da kazes da Republika Srpska nije u BiH. Pa odmah priznajte, nemojte se muciti...
FENA... pogledaš ujutro rezultate i ako si imalo pismen možeš napisati članak. sportski članci vezani za rezultat su najlaksi za pisanje jer imaju kalup al ne zašto bi se mučili i gubili pet minuta ma pisanje kad ima FENA. pretpostavljam da su morali i platiti da bi objavili