Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće Bošnjaci nikad imati ovoliko sportskih legendi.. Srbija u svakom sportu ima ozbiljna imena koja su u jednom trenutku bukvalno bili u samom svetskom vrhu.
Hajd nek malo i Srbija iskoči
@gooUser1561481605 U cemu da iskoci ili skoci? Pa sto se sporta tice, za Srbiju tek sledi ono najzanimljivije. U januaru EP za rukometase, gde Srbija igra ali nema neke sanse. Ali zato ima sanse na kvalifikacionom turniru za odbojkase isto u januaru. U martu kvalifikacije za Ruro u fudbalu i onda u junu kvalifikacije za OI kosarkasa na kom je Srbija domacin. Vec su na OI odbojkasice, vaterpolisti i basketasi 3x3 kao i jos neki sportisti koji ce juriti medalje u Tokiju.
Neka je sa srećom.... Što se mene tiče
Igor je odlican izbor i moja zelja za selektorom ali ne moze on to obavljati iz Amerike.Druga je to stvar da trenira neki evropski klub i da vodi reprezentaciju...
Čestitke ovom bugarinu
@Bayone Pa po prezimenu, ne znam što su paljani i mokrani toliko udarili po minusima
@Bayone kakav Bugarin... Kokoskov tipicno Vojvodjansko prezime Vrbaski, Sremacki, Popov, Ratkov.... Sve prezimena stara Vojvodjanska odnosno Srpska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)