Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
toliko Levandovski da golova
HAHAHAHHA AL' ME NASMIJA JARANEMOJ HVALA TI HAHAHAHA
nije mogao vise, istrosio se igrajuci za reprezentaciju na eurobasketu
Sad me ovaj ljubitelj razgledanja američkih gradova uopšte ne zanima... Ne mora više nikada dati ni jedan koš.
Razgledanje nije donijelo željene rezultate. Umjesto da je u formu ušao tijekom priprema za Eurobasket, ovako je totalno van forme. Ali to je naš profil čovjeka. Ostvari se uspjeh i ego se napuše kao balon.
Naslov je malo poglup. Poeni se "postizu" a kosevi se "ubacuju"
ne znam sto prenose price o igracima koji nisu nasi
SERI TELETOVICA , IMAMO MI MUSU SIKIRASA BUZU ITD TO SU PONOS BH
I jos samo da sebi prvi opalim plus :D
@Navijac_BiH...tebe je Tata napravio za 5 min pa sta eto te sposoban si da se registrujes i ostavis komentar na klixu :p
Mirza Teletovic!!!
Razumijem vas sve, očiju mi, ali Teletina je, za razliku od seljaka Nurkića i papka Djedovića ipak izgradio više kredita. Budimo realni :))))) Teletina vazda bio uz BIH, na terenu i pored njega. Čovjek se vratio iz mrtvih, jbo te.
jeb*ti ga
pishaj ga