Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta spominjete vise ovog Nurkica nije mi jasno , Kakav god da je savez treba doc igrat , jasno je da se on tu privatno nes zakacio al da ne igra za BiH nema opravdanja, zato kad mi stavljate naslove o njemu ko da mu dupe lizete ne bil se predomislio , Jebat ga nije prvi ni zadnji koji je radi svojih sto interesa sto sukoba privatnih za*** repku i narod ovdje koji voli sport i koji mu je zelio da postane ovo sto jest .
hebes čovjeka bez ponosa, obraza i države
Sto nas uopste filujete informacijama o ovom bajinom sinu
Otkad Messi igra košarke?
zaboravili ste napisati bivsi BH reprezentativac,a buduci reprezentativac Slovenije ili Hrvatske. za mene je tako sve dok on ne pokaze suprotno!
pa reko je da ce igrat samo za BiH takoo daa.. ..
ne seri
kolko je imao Jusuf skokova?? dajte malo tih informacija
pa pise 3 skoka i 1 asistenciju.
nekako sam uspio to ne procitati :/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)