Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije lebron james nego james lebron
ej ba ovdje pise 216 a ja imam clanak da je ba visok 222cm koje je ba sada tacnoooo neko neko dgovorii=?????????????
ej pa ima tako glupi komentaraa ba da nemozes ni citatii ej zasto sinanovic ba nebi zaigrao u nba pa on je bosanac hahah njemu ba treba nasa podrska a ne da govorimo: "joj on nema pojma " pa sto neka zaigra covjek je visok 222cm
A jebo vas mahmut mislite da znate sve o kosarci pa se ovdje kurcite,te nije LeBron James te jest James LeBron.Vi ste obicne drkadjije koje misle da znaju a ustvari su samo nafurani. Peace !!
Neka je nas Sinanovic tamo bio, mada vidim da su mnogi ljubomorni na njegov uspjeh, dovoljno je bilo samo da se pojavi tamo, a kamo li da bude izabran. On ce da bude velika zvijezda jer tek pocinje, i neka ga sreca prati kroz njegovu karijeru zeli mu prijatelj iz vojske!!!
Nadam se najboljem za našeg Nedžada.Mada mislim da on neće ove godine igrati za blejzerse!!!!!Ipak mu želim PUNO SREĆE:HARIS__Hadžići
E jesu glupi "Prvi Bosanac u NBA" a stavili nekog nigera
Roberte,pusi obrezani!
Daj vodirajte s tim svojim obrezanima u Nba ligi - niste sposobni napraviti ni u Bosni klub koji moze parirati klubovima u Europi. Nemate vi igrace za Nba - taj Nedzad nemoze igrati ni za Bosnu ili Siroki a ne za Portland !!!
sloboda je zavrsila 6 kako ja znam,a ne kako pise ovdje 8....
e samo jos nesto da kazem ev sada bas trazim po citavim bh stranicama i nigdje ne pise nista o slobodi da je prosla 1 krug,a da je neki drugi tim iz bh ili republike srpske pisalo bi... ono nikakvih informacija nema.......
to je cool ljudi, bosanac u nba,al isto toliko mi je drago sto je sloboda prosla prvi krug ,a nadam se da ce i zeljo
ljudi ...prijaviti se na draft je najmanji problem... kao sto neko vec rece kada tek ode u portland i zaigra tamo to je uspjeh btw. za prijavu na draft ti treba 40 $ i kaseta to je to
Meni se cini da je Giricek imao 10 bodova prosjeka ove sezone i da je uvijek bio u prvoj petorki u Orlandu......ali sto taj Sinanovic neigra za reprezentaciju ako je tako dobar da je usao u NBA?
Svaka njemu cast sto je dosao do drafta, ali to da je usao u NBA. To jos nije uradio. Kada upise prve minute u dresu Portlanda u nekoj zvanicnoj utakmici, to je tek onda uspjeh... uzmi primjer Gordana Giriceka, koji je bio cini mi se 20 pick u prvoj rundi.. on je u to vrijeme bio jedan od najboljih kosarkasa evrope, ali opet nije zaigro NBA naredne 3 sezone. Sta sada moze ocekivati Sinanovic? Nek' mu je sa srecom..