Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 2 utakmice u San Antoniju, igraju se 2 u Majamiju a ne 3, pa onda po jedna tamo-vamo. Opet su na djelu dobro informisani novinari Klitorisa.
Tony Parker je najveći evropski koašrkaš u historiji NBA lige. Lepršavo, jednostavno, elegantno, ubitačno. Ni trunka siline nema u njegovim potezima. Tony Parker, Duncan and Ginobili - simfonija.
San Antonio igra kolektivnu kosarku i nemoraju da iskljuce klimu da pobijede.Ko voli kosarku uziva u njihovoj igri, ije kosarka samo kucanje i atraktivni potezi.GO SPURS!!!!!!!!!!!!
ovo mi se cini da su namjerno iskljucili klimu u areni jer su grcevi uvijek bili jamesov problem. on dok je bio na terenu do sredine cetvrte cetvrtine heat je vodio 4 razlike, i vjerovatno bi uzeli utakmicu da nije on morao napustiti. cudna desavanja sinoc u najmanju ruku.
nije istina gubili su 4 razlike pa je james smanjio na 2 kad se povrijedio, al sigurno nebi ovako lahko dosli do pobjede da je james bio tu
klima kako djeluje na jedne tako i na druge , a miami je fizicki jaci tako da je to samo moglo steti spursima , i nemoj da seres izlazak kretena nema veze sa pobjedom
Ovi Spursi nisu nikad bili atraktivni za gledati, ali džaba, mogu pobjediti koga žele.