Pau Gasol odigrao veliku utakmicu
0
NBA doigravanje: Lakersi prošli, Celticsi poveli
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece Kobe prismrdit prstenu bas kao ni prosle godine. Teorija kako su \"isli na 7 utakmica da bi se Artest vratio\" neopisivo je glupa, jer da su dobili npr. 4:2 Artest bi se opet vratio taman na prvu utakmicu protiv Oklahome. Ali nisu dobili u Denveru jednostavno zato sto ih je Lawson ubio a ne zato sto su \"cekali Artesta\"... u majstoricu niko u NBA ne ide namjerno, niko.
kao sto sam i rekao idu lakersi na 7 utakmica samo da bi artest se vratio....kobiju ako su c.u.n.d.a.r.a. digne osvojit ce prsten..a mora ga osvojit jer Jordan ima jedan vise od njega
to ti Sessions ne valja kuRvo?
rek\'o sam vam da ce lejkersi dobiti 4 : 3 vec kad je bilo 2:1 ,samo zbog artesta, zato sam se ja opario ...napušte se
Lakersima nedostaje jedan dobar playmaker za prsten, od odlaska Fishera prakticno ga i nemaju. Ali uzdam se ja u Crnu Mambu :))